Jest to luźne spotkanie z wiedźmami z Wrocławskiego kowenu Wiccańskiego. Bywałem na takowych spotkaniach i uczestniczyłem z tymi ludźmi w rytuałach otwartych i obchodach świąt koła roku. Polecam się wybrać jeżeli interesuje was pogańskie czarostwo albo Wicca jako taka.
Spotkanie w pubie naprzeciw Renomy, darmowe. Bardziej integracja niż warsztat, ale wymiana doświadczeń tak czy siak bezcenna.
[Spotkanie][29.08.2019][Wrocław] Black Hat Society Meeting
Łooo. Jestem po kolejnym spotkaniu. Przybyło sporo osób. Niektóre z taką sobie energią, aż musiałem się przesiąść. Gdy jednak na koniec, zostało nas kilka osób, odbyliśmy wspaniale poruszające rozmowy. Otworzyły się też przede mną, nowe relacje i możliwości.
Był moment gdy czułem sie rozczarowany, pojawiły się tematy polityczne, pracy itp. i to nie w kontekście duchowym Po prostu paplanie o codzienności w ten negatywny sposób. Jednak potem gdy się posprzątało... Cóż. Jeżeli ktoś ma możliwość pojawić się kiedyś to szczerze polecam.
Był moment gdy czułem sie rozczarowany, pojawiły się tematy polityczne, pracy itp. i to nie w kontekście duchowym Po prostu paplanie o codzienności w ten negatywny sposób. Jednak potem gdy się posprzątało... Cóż. Jeżeli ktoś ma możliwość pojawić się kiedyś to szczerze polecam.
Wola kształtuje rzeczywistość.