Jesteśmy jednością. Ty wspierasz mnie, ja wspieram Ciebie. Każdy kto chce pomóc i wspierać duchowo forum, niech napisze swoją afirmacje w podpisie i raz dziennie ją sobie przeczyta z emocją napędową. Jedna intencja, jeden cel, różne drogi. Kochani, w grupie Siła. Jest nas wielu! Damy radę! Stwórzmy w ten sposób akumulator pozytywnej energii dla każdego potrzebującego! Im więcej dajesz tym więcej otrzymujesz!
Hanabi95 pisze: ↑16 sie 2019, 01:11
Poranny spacer nad rzekę. Połączyłam się z mamą Gaią, zjadłam kilka jeżyn i zerwałam kilka ziółek, z których wypiłam później herbatkę. ^^
Dziś ns zakupach podarowałam obcej osobie parę pustych butelek po napojach bö tak szczerze mówiąc nie chciało mi się czekać w kolejce do automat. Po zakupach wychodzę ze sklepu, a tu przed wyjściem czekało na mnie 2 Euro. Nadmienię , że było tam pełno ludzi. Jestem w szoku wszechświat mi zapłacił i tak jest na każdym kroku. Może ludzie nam nie podziękują ale wszechświat ZAWSZE.
Szukałem polskiej odmiany w polach, gdy zatrzymałem się, oglądając olbrzymie stado ptaków, kołujące harmonijnie nad łąką. Stałem tam dość długo. Wdałem się w rozmowę z przechodzącą kobietą, jaka ogólnie okazała się świadoma działania pół morficznych i wiedzy nieakademickiej. Miło "przypadkowo" trafiać na takie osoby i sytuacje.
Hanabi95 pisze: ↑16 sie 2019, 01:11
Poranny spacer nad rzekę. Połączyłam się z mamą Gaią, zjadłam kilka jeżyn i zerwałam kilka ziółek, z których wypiłam później herbatkę. ^^
Fantastyczna sprawa!!!
A ja w niedzielę spacerowałam nad morzem. Przepiękne obłoczki na niebie i fale rozbijające się o brzeg z impetem. Leniwe Słońce i silny wiatr. Mewy w powietrzu, kormoran w wodzie. Cudownie
A wczoraj, na dachu budynku, dwa gołąbki sobie dzióbka dawały
"Dusza każdej żywej istoty - to częsć Boga. A każde życie - to Jego sen"
V. Zeland
Prowadziłem dziś spotkanie adresowane dla osób przebudzonych i budzących się. Było to pierwsze spotkanie testowe, by ocenić jak się podoba zaproponowany przeze mnie format i czy kontynuujemy. Wszystko udało się wspaniale, każda z obecnych osób bardzo chce więcej zatem oficjalnie daliśmy początek naszej grupie i będziemy organizować takie spotkania regularnie raz w miesiącu, To dla mnie bardzo ważne bo prowadzenie takich inicjatyw to też moje zadanie na to wcielenie.
Kolejny raz bardzo mocno odczułem jak cudownym przyjacielem jest dla nas świat. Jak wszystko wspaniale manifestuje się i kreuje jak tylko na to pozwolimy. Mam same sukcesy na każdej płaszczyźnie życia a dziś akurat przejawiło sie to zawodowo, mianowicie dostałem podwyżkę i po nowym roku będzie kolejna, mam super warunki pracy, która to trwa 5 godzin dziennie, moim współpracownikiem jest fajna kobieta jaka również jest wiedźmą. cały dzień lał deszcz, ale kiedy wychodziłem z pracy,przestało i powitało mnie piękne słońce. Poproszono mnie też bym prowadził zajęcia z medytacji i rozwoju świadomości w szkole. Kupiłem też dobre nowe auto. Opisane tu rzeczy dotyczą bardziej finansów i materii, ale to bardzo dobrze, bo miałem problem z czakrą podstawy.
Wyznania czarownic posłuszny bądź szkole, jeśli nie krzywdzisz, czyń swoją wolę!
@Wichrolak O to pięknie ci się darzy Wicherku Tak trzymaj.
A ja widziałam stado 13 srok. Przedziwny widok jak dla mnie, bo nie widziałam wcześniej tych ptaszków w takim licznym gronie, co najwyżej parkę albo 3 sztuki. Taki zbiór hurtem to dla mnie nowość. Na dzisiejszym liczniku również 2 wiewióreczki i 2 gawrony. Wszystkie zwierzątka bardzo piękne.
"Dusza każdej żywej istoty - to częsć Boga. A każde życie - to Jego sen"
V. Zeland