XVII Zlot Wolnych Ludzi Harmonia Kosmosu 28-30 czerwca 2019 roku w Sulistrowicach
Czy był ktoś lub wybiera się na Harmonię kosmosu? Dla osób jakie nie wiedzą o czym mowa, jest to taki konwent wiedzy alternatywnej, spotkanie ludzi przebudzonych. Trzydniowe wykłady i warsztaty z tematów związanych z duchowością czy naturą. 40 zł wejście na dzień, 80 za trzy. Sam wybieram się pierwszy raz, więc bezpośredniej opinii nie mam, ale już nie mogę się doczekać. Będzie też zdrowe żarcie i stoiska z ciekawymi przedmiotami. Spotkanie odbywa się w okolicy masywu Ślęża w Sobótce, niedaleko od Wrocławia. dokładne info o lokalizacji, programie itp. znajdziecie w linkach.
http://niezaleznatelewizja.pl/xvii-zlot ... trowicach/ --- Strona
Wydarzenie na FB
Tak to wygląda
Harmonia kosmosu - zlot wolnych ludzi
-
Ja bym bardzo chętnie pojechała , jednakże finanse i duuuuza odległość mi nie pozwala. Ale na Twoim miejscu jeśli masz możliwość to Idź śmiało !! 

Będę na 100% Planuję dotrzeć na 12 w sobotę i wracać w niedzielę. Bardziej niż same wykłady, interesują mnie rozmowy z ludźmi, wymiana doświadczeń i nowe perspektywy. Porobię trochę zdjęć i nagram jakieś filmiki. Zapewne wrzucę małą relację potem na forum.
Wola kształtuje rzeczywistość.