Mieszane opinie powiadasz hmm. Treść jest bez zarzutu, nie mam tu wątpliwości. Dodam że gdyby coś było nie tak, to bym się doczepił

Kiedyś podsyłałem moim "początkującym" znajomym filmiki jakie dobrze przekażą im wiedzę itp. Taki pakiet startowy. Po jakimś czasie, koleżanka podzieliła się ze mną filmem z kanału YT jaki najbardziej do niej trafia. Jasne, że każdy ma swoją drogę i to co działa u jednego u drugiego niekoniecznie musi, ale filmik od koleżanki to było coś co ja nazywam ezo-pieprzeniem. Czyli coś pozbawione treści, jedynie mglisty bełkot. Wałkowanie jakiegoś utartego sloganu typu "miłość jest wszystkim".
Obawiam się, że ludzie w znacznej mierze nie szukają prawdy a wygodnej iluzji rozwoju. Głębia rozwoju duchowego zatrzymuje się na poziomie przytulania drzewa i wklejaniu memów z mądrymi myślami.
Nie przejmuj się mieszanymi ocenami. Ocena innej osoby nie świadczy o wartości ani Twojej ani tego co stworzyłeś. Do kogo ma trafić trafi.
SynKlimatu pisze: ↑26 mar 2020, 14:52
A jaka jest Twoja historia @Wichrolak, przeżyłeś typowe przebudzenie?
Zależy co rozumiesz przez "typowe". Nie zyskałem zdolności postrzegania bytów i zaglądania poza granice czasu i przestrzeni

Od najmłodszych lat byłem natomiast w dobrej sytuacji, pod tym względem, że nigdy matrix w pełni mną nie zawładnął, nigdy nie byłem zatracony w systemie i jego wartościach.