Moze juz wiedzie, a moze jeszcze nie, ze urodzilem sie 98.04.10. Obecnie nic robie konkretnego w zyciu, a chcialbym, lecz na to abym w pelni sie rozeijal, musze ogarnac swoje oczka, aby widzialy cudownie. Mieszkam na wschodzie Polski i nie wiem czy Wy tez, ale jako mlody czlowiek musze przyznac, ze stan wschodu u nas jest zenujacy pod wzgledem tego co oferuje mlodym ludziom, szczegolnie w malych miejscowosciach, to tego nie ma i trzeba uciekac do miast. Za szkola srednia chodzilem do Lublina, tam tez rozkwitlem pod wzgl. towarzyskim, zdobylem przyjaciol na cale zycie, nawet i probowalem jakos sobie zycie ukladac, ale to jak zepsuty ten system jest i niesprawiedliwy i wyzyskujacy, to przykre, mininalna krajowa i te sprawy, czyli sie przezywa a nie zyje

Spedzilem w Lbn z jakies 5 lat z malymi przerwani i wrocilem do rodzicow do domu, aby z nimi ogarnac relacje, bo zaczelo mi to przeszkadzac, ze nie jest taka jak byc powinna i tak tez sie dzieje, zmieniam siebie oraz rodzine i jest fajnie, lecz brakuje mi mozliwosci zarabiania pieniachow. A tak to jeszcze musze sie przyznac, ze mam doswiadczenia z psychodelikami oraz z medycyna amazoni tz. kambo oraz ayahuasca, sa to bardzo piekne doświadczenia w moim zyciu i dziekuje za nie, lecz mimo to nie wiem co robic ze soba ? Chcialbym tworzyc filmy w przyszlosci, moze jakos polaczyc to z branza muzyczna lub tez samemu w przyszlosci grac czy spiewac, bo ostatnio na muzyke sie otworzyl pod wzgledem tworczym.
Bolem mojego zycia sa choriby oczu, ktore mam, bo od zawsze mnie ograniczaja, nawet w 1szej lawce potrafilem zle widziec, a to wplywalo na moja nauke, a gdy pracowalem jako kelner i musialem niemalze wchodzic w monitor aby widziec co nabijam, to mi bylo przykro, bo wiedzialem, ze inni widza i tego nie czaja.Wiec skoro mam mnostwo czasu, a zawsze sie interesowalem rozwojem duchowym, to chcialbym go teraz jak najlepiej wykorzystać i jesli macie dla mnie rady jak to zrobic, to chetnie je wyslucham

PS Jezeli chodzi o muzyke, to slucham wielu gatunkow, doom stoner, psychodelic, klasyka jak the doors, muzyka z wysokimi hz, wiec sie nie ograniczam, a swoja duchowa przygode obudzenia chyba zaczalwm jak sercem zaczalem myslec i czuc lepiej, zwlaszcza prawda mocno w mym sercu odznaczala sie pamietam.
Mam nadzieje, ze dalo sie to przeczytac